Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tesztek, tematikus blogposztok

T8 sportfelszerelés, hogy kánikulában se hagyd ki az edzést
2021. 05. 03. 16:15:44
T8 sportfelszerelés, hogy kánikulában se hagyd ki az edzést

Azért, hogy maximálisan a futásra és a teljesítményünkre tudjunk koncentrálni, szükségünk van olyan futáshoz kifejlesztett ruházatra és kiegészítőre, ami mindezt hatékonyan támogatja.

RaidLight Ultra tartós teszt – a terepcipők svájci bicskája
2021. 03. 10. 11:29:54
RaidLight Ultra tartós teszt – a terepcipők svájci bicskája

Október óta volt szerencsém kipróbálni a francia gyár cipőportfóliójának három darabját is: az XP-t, a Dynamicot és az Ultrát. Mindhárom tetszett, és mindegyikben más fogott meg. Közös bennük, hogy stabilak, valamint roppant könnyűek, bár ez tulajdonképpen a franciák minden cuccára igaz – nem véletlenül van a nevükben a Light szó.

RaidLight mellény tesztelése
2021. 02. 25. 11:29:52
RaidLight mellény tesztelése

A 2019 a nagy megújulás éve volt a RaidLight-nál, ami nemcsak a cipőket, hanem a futómellényeket és hátizsákokat is érintette. A márka mind a három kategóriájában (Activ, Responsiv, Revolutiv) új mellényekkel állt elő a kis 3 literes daraboktól egészen a 24 literes nagy zsákokig.

Én az 51 modellből (!) álló aktuális kínálatból a két legnépszerűbb újdonságot, a Responsiv 6 és 12 literes mellényét tesztelhettem. Először tavaly novemberben kerültek a kezembe (illetve a hátamra) és azóta csak ezekben futottam, úgyhogy mostanra sikerült igazán kiismernem őket. Illetve őt, mert ezt a két mellényt nem igazán érdemes külön értékelni, minimális különbség van csak közöttük.  A belső nagy tároló zseb nagyobb a 12 literesben, illetve a külső rugalmas nyitott zsebek elosztása és mérete is más, ezeken kívül a két mellény a megszólalásig hasonlít egymáshoz, ezért nem is tárgyalom őket külön.  Pár hónapja egy másik teszthez már készítettem egy futózsák értékelési szempontrendszert, úgyhogy eszerint vizsgáltam meg őket is.