Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruházat

Futóruha férfi és női kivitelben

A kényelmes futáshoz elengedhetetlen az évszakhoz illő futóruha. Webáruházunkban egyaránt megtalálhatók a legkeresettebb RaidLight és Vertical felső-, illetve alsóruhák. Akár csak néhány kilométert fut hetente, akár maratonra készül, légáteresztő top ideális választás minden női futónak. A könnyen száradó shortokat azoknak a férfi futóknak fejlesztették ki, akik a legkülönbözőbb környezetben és intenzitással szeretnének profi felszerelésben edzeni. Válogasson termékeink között!

Rendezés:

A príma futóruha: egyszerű és nagyszerű 

Tény, hogy a futásnak az állóképesség növelésén és az izmok erősítésén túl is számtalan előnyös hatása van a szervezetre. De ahhoz, hogy mindez maradéktalanul teljesüljön, és sportolás közben ne vonja el semmilyen zavaró tényező a figyelmünket, a megfelelő futóruhának kulcsszerepe van.

  • Fontos, hogy a könnyű és rugalmas, poliészter anyagból készült nyári, rövid ujjú felsők és atléták a testre simuljanak.
  • Légáteresztő képességüknek köszönhetően szárazon tartják a testünket, ami így nem hevül túl, és nem is hűl ki.
  • A lapos varratok, a hónaljbetétek és a jól lélegző háló biztosítják a dörzsölésmentes, tökéletesen kényelmes mozgásszabadságot.
  • Ha hátizsákot viselünk, érdemes a súrlódástól védő, a vállon szilikon megerősítéssel rendelkező terméket választanunk.
  • Rendszeresen és hosszabb távon futók tudják jól, hogy az ivócső-rögzítő és a zsebek fontos kellékei az ideális felsőruházatnak.

Sportruházatunk hasznos kiegészítője a karmelegítő, ami lehetővé teszi, hogy hidegebb időben is rövid ujjú felsőt viseljünk.

 

Alulról építkezve

A női és a férfi Compressport Seamless Boxer sportalsók új horizontot nyitottak meg a futás terén:

  • a speciálisan rögzített varrásoknak köszönhetően szinte észrevétlenül simulnak a testre
  • az oldalaikon lévő könnyebb anyag extra szellőzést és a legmagasabb fokú kényelmet biztosítja