Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Life Sports Gear

Számtalan sporttermék elérhető a piacon, de ettől függetlenül a sportolóknak is igényük van az újdonságokra.Hogyan lehet létrehozni valami mást, valami újat? Valamit, amire az embereknek szüksége van, és amit esetleg máshol még nem láttak ... Hogyan lehet megtalálni azt az ötletet, ami megkülönböztet másoktól? Megfigyeléssel, folyamatos kutatással alapították a Life Sports Geart.

A sporteszközök forgalmazásában szerzett sokéves tapasztalat lehetővé tette a kanadai alapító számára, hogy réseket találjon más márkák kínálatában. Mi hiányzott eddig a piacról? MIlyen űrt lehet kitölteni az új márkával?

A cél az volt, hogy kedvező áron minőségi termékeket alkossanak, amelyeket mindenki használhat, megengedhet magának. 

2014: Kanadában megalapítják a Life Sports Gear márkát, első termékek a gyalogos és túrázó csúszásgátlók. Idővel és folyamatosan a kínálat új futó- és túrafelszerelésekkel bővült. Minden termék innovatív minőségében és kialakításában is, segíti az embereket aktív tevékenységükben. 2021 az első év, amikor a kanadai határokon kívül is, a nemzetközi piacon is elérhetők a termékek. A Montrealban kifejlesztett és megtervezett Life Sports Gear termékek már elérhetők a világ 15 országában, már Magyarországon is. 

Life Sports Gear ZÖLD KEZDEMÉNYEZÉS

A környezet, természet tiszteletben tartása alapvető értékeink része. Elsődlegesen ezért indítottuk el az Eco kollekciót 2021-ben, amely 100% -ban újrahasznosított műanyag palackból (rPET poliészter) és GRS (Global Recycled Standard) tanúsítvánnyal rendelkező poliészterből készül.

20121-ben a hátizsákok szintén a piacra kerültek, és minden egyes regisztrált vásárlással adomány kerül a Canadian Parks and Wilderness Society (CPAWS) számlájára a fajok, élőhelyek és ökoszisztémák megóvása és védelme érdekében. A gyártó büszke erre a partnerségre, és folyamatosan dolgozik a nagyobb fenntarthatósági arány elérésén. Az éves nyereségük egy részét is ennek a szervezetnek ajánlják fel, hogy segítsék a bolygónk megmentését.

Rendezés: