Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szárak, zoknik

Kompressziós zoknik és sportszárak

A lábakat ért behatások miatt a futás közben használt kompressziós sportszárak rendkívüli mértékben javítja a vérkeringést, csökkenti az izomrezgéseket, illetve növeli a láb oxigénellátását. Futás után közvetlenül alkalmazható, és másfél-két óráig viselhető a kompressziós zokni, mely sportolást követő regeneráló hatása miatt különösen népszerű profi sportolók körében. Válogasson futóruha webáruházunk termékei között, és válassza ki az Önnek való kiegészítőt!

Rendezés:

Compressporttal a csúcsra!

A kompressziós sportszárakkal igazi csúcsteljesítményre leszünk képesek akár futás vagy biciklizés során, mivel nagyban fokozzák a vádli izmainak vérkeringését, miközben maximális stabilitást is biztosítanak. Használatukkal messze elkerülhetjük a sérülések kockázatát, ráadásul ezek a futó sportszárak kitűnően szellőznek, és nem melegítik fel a lábat.

Kistestvérük, a kompressziós zokni futáshoz vagy egyéb sportoláshoz kulcsfontosságú hosszú távon, mert hatékonyan szolgálja az optimális izommunkát, csökkenti az izomfáradtságot, és az izzadságot is tökéletesen elvezeti.

Ezek a térdig érő, Compressport zoknik különleges technológiájuknak köszönhetően megvédik az Achilles-ínt, a sarokrészt és a bokát az ütésektől, illetve a cipő okozta nyomástól. Célzott, extra védelmet biztosítanak a nagylábujjnak, a talprészi kompressziós betét pedig optimális támaszt nyújt a lábfejnek.

Biztonságos alapokon

A kompressziós futózokni bokáig érő verziója elengedhetetlen alapköve a futóruha női és férfi kollekcióinak, ami szintén nagyban csökkenti a vibrációk káros hatását. A térdig érő futózoknikra jellemző előnyös tulajdonságokkal mind rendelkeznek, és esetükben a ventillációs csíkok tökéletes szellőzést is biztosítanak.

Ha a lábfejünkön az egészen észrevétlen, ultrakönnyed érzést kedveljük, választhatjuk a titokzoknit is a kompressziós zoknik széles tárházából.

A multisport futózokni könnyű hálós anyagbetéttel, megerősített sarokrésszel, és varrásmentes orrésszel is rendelkezik, így bármely évszakra és sporttevékenységhez ideális alapot nyújt a lábizmok munkájához.

Intenzív sportolás során, a zavartalan mozgáshoz a tárgyak biztonságos rögzítése elengedhetetlenül fontos. Böngésszen kedvére, és válassza ki az ideális darabot RaidLight és Compressport futóöveink közül, biztosan nagy hasznát fogja venni!