Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Compressport

A 2008-ban alapított Compressport márka mára szabványokat teremtett a sport-kompressziós piacon. A kezdeti nehézségeket követően néhány éven belül a vállalat a rendkívüli formatervezésének és termékpalettájának, kimagasló minőségének köszönhetően piacvezetővé tudott válni a kompressziós termékek területén.
A sportolók választ kaphatnak azokra a problémákra amelyekkel naponta szembesülnek, hogy javítja-e a teljesítményt, elősegíti-e a gyógyulást, vagy a regenerációt, utazás közben is kényelmes viselet-e? A Compressport szorosan és folyamatosan együttműködik sportolók és orvosok csapatával annak érdekében, hogy megfeleljen az atléták sport-kompresszióval, állóképességgel és gyógyulással kapcsolatos elvárásainak. A terepfutástól a triatlonig és a kerékpározásig, az úszástól a teniszig és minden más sportágig több mint 500 profi sportoló (olimpiai és világbajnokok is) választja a Compressport márkát.
A Compressport világszerte elérhető szinte minden országban van képviselete. Természetesen örömmel válaszolunk bármilyen kérdésre minden érdeklődő témában.

Rendezés: